lauantai 29. syyskuuta 2012

Vihdoinkin viikonloppu!


Koeviikko on tässä tällä viikolla inhottavasti häirinnyt elämääni, mutta nyt onneksi on vihdoin kaivattu levähdystauko. Ensi viikon alussa vielä muutama koe tiedossa mutta niitä alan miettimään vasta vähän myöhemmin. Nyt nautin ihanista kiireettömistä hetkistä ja jutuista joita HALUAN tehdä enkä vain tylsistä velvollisuuksista.. Siksipä tässä lauantai päivän ratoksi rustailin teille oikein pidemmänlaatuisen postauksen päiviänne piristämään!

Perjantaina kokeen jälkeen suuntasin siis pienelle spontaanille shoppailureissulle ihanan ystäväni kanssa ja siellä nämä päivän asukuvatkin napsittiin. Olinkin ihan unohtanut kuinka kivoja pipot on! Pitäisi varmaan haalia niitä varastoihin kylmempien päivien varalle useampikin. Päälleni vetäisin aamusella tuon ihanan pitsimekon, joka on sen verran paksu että ihan oikeasti lämmittääkin jonkun verran, ja asua maustoin kullansävyisillä asusteilla. Mekkonen löytyi loppukesästä mummon luota kyläreissulta, kun innoissani aloin penkoa tätini nuoruudenaikaisia vaatevarastoja. Kannattaa olla ennakkoluuloton ja ottaa silmä käteen niin voi löytää tosi kivoja juttuja odottamattomistakin paikoista! Sieltä tarttui mukaan muutakin, mm iso viikonloppulaukku ja parit housut josta myöhemmin pätkin korkeavyötäröiset shortsit, mutta niistä ehkä myöhemmin lisää. 


Minua vinkattiin, ja vinkkaan nyt edelleen teitä, että Sokoksen 3+1 päivillä on We Care Ikonin tuotteita hyvissä tarjouksissa vielä huomiseen asti. Suuntasin siis sinne huulipunainnostukseni siivittämänä ja sain vihdoin ostettua haaveilemani luumunpunaisen sävyn. Rakastuin ihan totaalisesti kun tuota kokeilin, väri on I-HA-NA!! Juuri sopivasti särmää syksyyn:) Lisäksi ostin tuollaisen ihan perus punaisen luottopunan jota voi laittaa vaikka joka päivä jos huvittaa, sekä loppumassa olevan ripsarini tilalle uuden yksilön. Kuitistakin näkyy ettei lysti todellakaan ollut kallista, koko setti alle kympillä!


Harvemmin ostelen uusia vaatteita kaupoista, useimmiten vaatekaappini nimittäin täydentyy omista tekeleistäni, kirppariostoksista tai muista löydöistä. Lähes koko koeviikosta hengissä selvinneenä päätin kuitenkin hemmotella itseäni jutuilla, joita en ehkä IHAN välttämättä tarvitsisi mutta, jotka kuitenkin on tositosi kivoja ja käytännöllisiä. Joka päivä katukuvassa ja catwalkeilla näkyy vain enemmän ja enemmän nahkahousuja eli pitihän noita H&Mssä eteen sattuneita tekonahkaa ja ihan normia mustaa kangasta yhdisteleviä yksilöitä sovittaa. Pökät sopi hyvin ja pelkäsin jo etukäteen hintalapun tirkistämistä, mutta koin positiivisen yllätyksen; 10e!!! Siinä vaiheessa ei enää paljoa tarvinnut pähkäillä vaan kiikutin löytöni kassalle pikimiten. Ainakin tuolla Sellon liikkeessä noiden lisäksi jäljellä näytti enää olevan vain yksi pari, eli jos nahkapöksyt kiinnostaa niin kannattaa pitää kiirettä!

Lisäksi löysin niinkin erikoisesta kaupasta kuin Gina Tricotista ihanan mustan, hieman läpikuultavaa materialia olevan maximekon. Tuonne alle vain bandeau-toppi ja vartalonmyötäinen korkeavyötäröinen hame sekä korot niin aijai, hymyilyttää ajatellakin!! Huutavaan tarpeeseen löytyi myös tyydyttäjä, nimittäin kirkuvanpinkit sporttiliivit. Jos ei nuo päälle vetäistyään riitä energiaa treenata niin sitten on kyllä jossain joku pahasti vinossa!

Shoppailureissulta kotiinnuttuani lähdin karvaturrikaverini kanssa metsälenkille ja innostuin (taas) hiukan kuvailemaan syksyä. En vaan voi vastustaa noita värejä ja tunnelmaa, pakkohan niistä on napsaista mukaan muutama muisto.


Jos siis suinkin ehditte, vetäiskää mukavat kengät jalkaan ja lähtekää lähimpään metsään reippailemaan, siitä tulee ihana olo! Mukavaa lauantaita :)





1 kommentti:

  1. Kivan olonen blogi, itekkin aloin kirjottelee vähän aikaa sitten

    www.tiia-liina.blogspot.com

    VastaaPoista